Contact

Voor evt. vragen, contactpersoon kunstenaars:

Helma Arendse
T: 0162-520943
E:info@kunstroutegeertruidenberg.nl


Deelname, inschrijfformulier en toetsingsbeleid

Na het afzeggen en uitstellen van de kunstroute Geertruidenberg vanwege corona, en het wegvallen van expositie locaties, heeft de wergroep SKG besloten dit jaar een kunstexpositie te houden in de Lambertuskerk te Raamsdonk. De vastgestelde datums zijn zaterdag 14 en zondag 15 mei 2022. 

Wij vragen nadrukkelijk om 3 foto's in JPG-bestand van uw werk mee te mailen. 

Kunstenaars kunnen zich als kandidaat voor deelname aanmelden door middel van het inschrijfformulier tot uiterlijk 1 maart 2022.

 De toets voor deelname zal streng worden gehandhaafd om het niveau van kunst hoog te houden, zeker voor deelnemers die niet bekend zijn bij de werkgroep SKG. 

Voor deelnemers geldt dat aan de hand van in te dienen foto’s van de afzonderlijke kunstwerken, de kandidaat getoetst wordt door de leden van de werkgroep SKG aan de volgende criteria : 

  • Techniek en materiaalbeheersing
  • Verbeelding en zeggingskracht
  • Oorspronkelijkheid en ontwikkeling
  • Samenhang compositie
  • Vormgevoel, kleurgebruik en contrast.

Foto's om op de website te plaatsen. 1 tot 3 foto's, JPG in een laag bestand max. 3/3.5, kunt u via e-mail adres hierboven vermeld mailen met vermelding van uw naam. 

Een kleine beschrijving om op de website te plaatsen bij u als deelnemer, kunt u doorgeven via het inschrijfformulier, of mailen.

Wij vragen een eigen bijdrage van € 30.00 euro per deelnemer.

Indien u geselecteerd wordt voor deelname om te exposeren krijgt u in maart 2022 z.s.m. bericht. Daarna kunt u de eigen bijdragen overboeken vóór 1 april 2022 onder aparte vermelding van uw naam op IBAN NL55RABO 0157583422 t.a.v. Stichting Kunstroute Geertruidenberg.            Indien uw overboeking niet op tijd bij ons binnen is vervalt helaas uw deelname.

Indien bij de S.K.G. twijfel bestaat over deelname aan de kunstroute, wordt z.s.m. met de kunstenaar contact opgenomen. Toegelaten kunstenaars krijgen bericht over deelname aan de kunstroute alsmede bericht over de (indien nodig) toegewezen locatie.

Bij inschrijving voor deelname, geeft u automatisch toestemming om uw ingezonden gegevens en foto's van uw kunstwerken te laten plaatsen op onze website, en gaat u akkoord met ons privacy beleid en voorwaarden. Lees de privacy verklaring AVG wet.

Voor info van de werkgroep zie doelstellingen, en lees goed de voorwaarden door en andere informatie.

Er kan dit jaar geen directe verkoop plaats vinden op beide locaties.


 

 

Inschrijfformulier(*) zijn verplicht velden

Download onze privacy-verklaring