Contact

Voor evt. vragen, contactpersoon kunstenaars:

Helma Arendse
T: 0162-520943
E:info@kunstroutegeertruidenberg.nl


Deelname, inschrijfformulier en toetsingsbeleid

Kunstenaars kunnen zich als kandidaat voor deelname aanmelden bij de Stichting Kunstroute Geertruidenberg door middel van het inschrijfformulier, inschrijving sluit 1 maart 2019. Voor deelnemers geldt dat aan de hand van in te dienen foto’s van de afzonderlijke kunstwerken, de kandidaat getoetst wordt door de leden van de werkgroep SKG aan de volgende criteria : ( De inschrijving wordt verlengt t/m 15 maart 2019)

  • Techniek en materiaalbeheersing
  • Verbeelding en zeggingskracht
  • Oorspronkelijkheid en ontwikkeling
  • Samenhang compositie
  • Vormgevoel, kleurgebruik en contrast.

Foto's om op de website te plaatsen. 1 tot 3 foto's, JPG in een laag bestand max. 3/3.5, kunt u via e-mail adres hierboven vermeld mailen met vermelding van uw naam. 

Een kleine beschrijving om op de website te plaatsen bij u als deelnemer, kunt u doorgeven via het inschrijfformulier, of mailen.

Wij vragen een eigen bijdrage van € 27.50 euro per deelnemer. Overboeken vóór 1 maart 2019 onder aparte vermelding van uw naam op IBAN NL55RABO 0157583422 t.a.v. Stichting Kunstroute Geertruidenberg. Indien uw overboeking niet op tijd bij ons binnen is vervalt helaas uw deelname.

Indien bij de S.K.G. twijfel bestaat over deelname aan de kunstroute, wordt z.s.m. met de kunstenaar contact opgenomen. Toegelaten kunstenaars krijgen bericht over deelname aan de kunstroute alsmede bericht over de (indien nodig) toegewezen locatie.

Bij inschrijving voor deelname, geeft u automatisch toestemming om uw ingezonden gegevens en foto's van uw kunstwerken te laten plaatsen op onze website, en gaat u akkoord met ons privacy beleid en voorwaarden. Lees de privacy verklaring AVG wet.

Voor info van de werkgroep zie doelstellingen, en lees de voorwaarden. 

Deelname Thema zie Thematentoonstelling.


 

 

Inschrijfformulier

(*) zijn verplicht velden

Download onze privacy-verklaring