Thema expositie in 2020

De SKG heeft sinds enkele jaren tijdens de Kunstroute een expositie georganiseerd met een ingesteld kunstthema. Vincent van Gogh inspiraties, Jheronimus Bosch, Mondriaan en de Stijl, Het Licht, De vier elementen.( zie de foto's op onze website)

Het thema voor 2020 is ''Vrijheid''. Vrijheid na een oorlog wat veel mensen hebben meegemaakt, maar vrijheid is meer. Vrijheid van meningsuiting, vrijheid van expressie en cultuur, vrijheid in al zijn facetten wat wij hier in Nederland hoog in het vaandel hanteren. U kunt hier vast uw inspiratie op loslaten om een kunstwerk te creëren.

De geïnspireerde kunstwerken zullen tijdens werkdagen, te zien zijn in Cultureel Centrum de Schattelijn Vismarktstraat 4 Geertruidenberg. 

Vanwege het corona virus zijn de kunstroute datums van mei afgezegd. De kunstroute is verplaatst naar zaterdag 26 en zondag 27 september 2020.

Over de thema expositie zal t.z.t. meer informatie volgen.

 Wij vragen aan deelnemende kunstenaars om mee te doen aan deze speciale expositie en een eigen kunstwerk te maken geinspireerd door het thema. Op het inschrijfformulier kunt u aangeven of u ook deelneemt aan dit thema.